Omschrijving

Met de betoverende animatie van Memento Mori, een artistieke herinterpretatie van de collectie "Skull and Flowers", herinnert S.T. Dupont ons aan de essentie van ons bestaan en nodigt ons uit om de dualiteit tussen de kwetsbaarheid van het leven en eeuwige schoonheid te omarmen.

De collectie bestaat uit aanstekers, schrijfwaren en rookaccessoires, stuk voor stuk prachtig gemaakt.

Laat je betoveren door deze aangrijpende herinnering aan de rijkdom van het bestaan, belichaamd in de prachtige kunst en het ontwerp van Momento Mori.

Ligne 2 Aansteker

De Ligne 2 is een evolutie van de Ligne 1-collectie die werd geïntroduceerd in de jaren 1960 en een verfijnde esthetiek met voorbeeldige kenmerken combineert. De rechthoekige vorm en strakke lijnen geven de aansteker een tijdloze look.

Elke Ligne 2 aansteker heeft een krachtig ontstekingssysteem - één draai aan de knop produceert een krachtige en gelijkmatige gele vlam met een grote hoogte.

Bij het openen vallen alle modellen in de collectie op door het beroemde "Cling"-geluid dat populair is bij verzamelaars en kenners. Dit unieke kenmerk is een handtekening van S.T. Dupont en een teken van eersteklas fabricage en exclusief vakmanschap.

Specificaties

Productnummer: C16394
Merk: ST Dupont

S.T. Dupont Ligne 2 'Memento Mori' Aansteker

Productnummer: C16394
€ 1.309,99 € 1.082,64 excl. BTW
Op voorraad (Verzonden binnen 1-3 werkdagen)
S.T. Dupont Ligne 2 'Memento Mori' Aansteker
S.T. Dupont Ligne 2 'Memento Mori' Aansteker
€ 1.309,99