Waterman rollerbal pennen

Comfortabel schrijven met een van de Waterman rollerbalpennen. P.W. Akkerman heeft voor elk type schrijver en elk budget een grote verscheidenheid aan Waterman rollerbalpennen beschikbaar. De pennen hebben prachtige designs met een elegante en luxe uitstraling. Geweldig als cadeau voor uw zakenrelaties of uzelf.

Waterman rollerbal pennen in vergelijking met balpennen

Heb je je ooit afgevraagd wat de verschillen zijn tussen Waterman rollerbbal pennen en balpennen? Schrijven met een roller heeft minder druk nodig dan schrijven met een balpen. Dit is ideaal voor het schrijven van lange teksten. Een ander verschil tussen Waterman rollerpennen en balpennen is het soort inkt dat elke pen gebruikt. Een rollerbal gebruikt een olie op waterbasis die meer inkt in het papier aanbrengt om duidelijker te schrijven, vergeleken met de volledig op olie gebaseerde inkt van een balpen.

Ervaar de Waterman rollerbal pen

Klaar om zelf een van de Waterman rollerbalpennen te ervaren? Kies uw favoriete ontwerp op onze website, voeg een gravure toe als u een gepersonaliseerde pen wilt en betaal met iDEAL, VISA of MasterCard. Bel +31 020-6231649 voor meer informatie over onze collectie pennen en andere producten. Ben je in Amsterdam? Bezoek ons! Wij adviseren u graag persoonlijk bij de aankoop van uw nieuwe roller.