Omschrijving

Voor de creatie van dit schrijfinstrument in beperkte oplage dook Pineider in de wortels van het merk dat zijn pennenbedrijf in 1774 had opgericht. De symbolische aard van Back to the Future wordt daarom vertegenwoordigd in het proces van terugreizen in de tijd om te creëren voor de toekomst.

De pen is geïnspireerd op de ganzenveer, een oud instrument dat werd gebruikt om te schrijven. De ganzenveer was gemaakt van bamboe en staat tot op de dag van vandaag nog steeds bekend als een belangrijke gebeurtenis in de geschiedenis die de mensheid in staat stelde verhalen en hun kennis te documenteren die eeuwenlang werden doorgegeven. Daarom gaat de vulpen echt terug in de tijd, maar streeft hij ernaar om de hedendaagse geschiedenis vast te leggen voor de toekomst.

De vorm van de ganzenveer komt terug in deze luxe vulpen. Het vat is gemaakt van carboiridium en wanneer het licht het oppervlak raakt is er een moiré-effect te zien. De clip bevat een miniatuurmechanisme. Wat betreft de punt, deze is gemaakt van 14kt goud en heeft een flex nib met een speciaal uitgesneden ontwerp aan de zijkanten.

De collectie bevat wereldwijd slechts 949 stuks, het aantal verwijst naar 1949 toen Pineider hun pennenbedrijf heropende. Al met al heeft het merk met succes een uniek instrument gepresenteerd dat zowel het verleden als de toekomst belichaamt voor de komende generaties.

Specificaties

Productnummer: P3201000M
Merk: Pineider
Kleuren: Zwart

Pineider LE Back To The Future Carbon Medium Vulpen

Productnummer: P3201000M
€ 854,01 € 705,79 ex. BTW
Op voorraad (Verzonden binnen 1-3 werkdagen)
Pineider LE Back To The Future Carbon Medium Vulpen
Pineider LE Back To The Future Carbon Medium Vulpen
€ 854,01