Parker pen vullingen
Een luxe vulpen, luxe balpen of luxe rollerbal koop je bij PW Akkerman PW Akkerman is de vulpenspeciaalzaak voor een luxe vulpen, luxe balpen of luxe rollerbal Wij hebben ook speciale aanbiedingen voor een luxe vulpen, luxe balpen of luxe rollerbal

Parker pen vullingen  

Heeft u een Parker pen aangeschaft bij PW Akkerman, dan is het ook van groot belang dat u de juiste vullingen gebruikt. Zo kunt u optimaal gebruik maken van uw nieuwe pen. Wij verkopen niet alleen pennen van de beste kwaliteit, u kunt bij ons terecht voor alle schrijfwaren en toebehoren. Van een Parker pen tot notitieboekjes en vullingen; bij ons vindt u het allemaal.

 

Parker pen vullingen in verschillende kleuren

Het hangt af van uw type Parker pen welke vullingen u nodig heeft. Voor elke Parker pen die we verkopen, verkopen we natuurlijk ook de juiste toebehoren. Zo hebben we rollervullingen, 5th vullingen, balpenvullingen en inktpatronen. Deze hebben we natuurlijk in verschillende kleuren:

  • Blauw
  • Koningsblauw
  • Blauw/zwart
  • Zwart
  • Bordeaux rood

 

 

Parker pennen voor elk budget!

Een speciale Parker pen kan erg prijzig zijn, zeker als het een erg speciale editie betreft. Gelukkig hebben we een erg breed assortiment met pennen voor elk budget. Kies bijvoorbeeld voor de Parker pen Jotter. Deze pennen zijn erg modieus en luxe, maar hebben toch een scherpe prijs. U kunt deze pennen en de Parker pen vullingen gemakkelijk bestellen in onze webshop, maar u kunt ze ook aanschaffen na een bezoek aan onze winkel aan de Langebrugsteeg in Amsterdam. Wij geven u graag advies en helpen u graag aan de juiste producten voor u. Voor meer informatie kunt u ook altijd bellen naar 020-6231649.

Andere bezoekers bekeken ook: