Onze Merken

Wij hebben een bijzonder uitgebreid assortiment toonaangevende merken als CrossCaran d’AcheParkerMontblanc en nog vele andere merken. Bij ons zult u daarom zeker slagen in de zoektocht naar een luxe vulpen, balpen of fineliner. We hebben een aantal van de grootste merken voor u uitgelicht.

Parker

George Safford Parker besloot zijn eigen vulpennen te ontwikkelen omdat hij zich ergerde aan steeds lekkende pennen. Hij was ervan overtuigd dat hij betere vulpennen kon maken.

Parker is wereldwijd wel het meest bekende pennenmerk. Wie heeft er nu nog nooit een Parker pen in handen gehad? Naast vulpennen biedt Parker ook balpennen, rollerballs, vulpotloden en fineliners. Met een Parker pen heeft u altijd een stijlvolle pen van betrouwbare kwaliteit in huis tegen een aantrekkelijke prijs.

Waterman

Na Parker is Waterman de grootste vulpennen fabrikant ter wereld. Het capillaire systeem van de vulpen is uitgevonden door Lewis Edson Waterman. Dit systeem zorgt ervoor dat de inkt in de pen vloeiend naar de punt loopt.

Waterman brengt naast vulpennen ook balpennen, rollerballs en vulpotloden op de markt. Een Waterman pen kenmerkt zich door zijn exclusieve design en innovatieve ontwerpen.

Lamy

C. Josef Lamy, voormalig vertegenwoordiger voor Parker, richtte in 1930 zijn eigen vulpen fabriek op. Lamy is in Duitsland dé marktleider op het gebied van luxueuze schrijfinstrumenten.

De Lamy pen kenmerkt zich door de innovatieve, moderne vormgeving én betaalbaarheid. Nog een bijzonder feit is dat alle Lamy vulpennen door de fabriek getest worden voor ze naar de detaillist gaan. Naast vulpennen biedt Lamy ook balpennen, vulpotloden en rollerballs.

Montblanc

Montblanc is een Duitse vulpennen fabrikant welke opgericht is in 1906 maar pas sinds 1910 deze naam voert. In 1924 werd de Meisterstück vulpen gelanceerd. Dit was hét topmodel van Montblanc en werd in de jaren daarna in verschillende versies geproduceerd. Montblanc pennen staan bekend om de elegante en persoonlijke stijl.

In 1983 maakte Montblanc een 18 karaat gouden vulpen, de Meisterstück Solitaire 149. Dit was in die tijd de duurste pen ter wereld. In 1994 werd een nog duurdere pen gemaakt, de Meisterstück Solitaire Royal. Deze pen was voorzien van 4810 diamantjes.

Naast vulpennen heeft Montblanc ook een ruim aanbod aan balpennen, rollerballs, vulpotloden en fineliners.

Buiten schrijfwaren produceert Montblanc ook hoogwaardige luxe artikelen als manchetknopen en lederen portemonnees en riemen.