Omschrijving

Wanneer innovatie en wetenschap worden gecombineerd, krijg je een prachtig resultaat: de Hoverpen. De Hoverpen is een zelfbalancerende pen met een verbluffende esthetiek en een betoverende beweging. Deze innovatieve pen staat op zichzelf en beweegt en draait naar wens.

Met het nieuwe design wordt de Hoverpen 2.0 een betoverend wonder om naar te kijken als hij draait, omdat de cirkelvormige versnelling en vertraging nu volledig zichtbaar zijn. Een eenvoudige draaibeweging laat de pen tot 20 seconden ronddraaien in een vlekkeloze, kinetische beweging.

De Hoverpen 2.0: Interstellar Edition is geïnspireerd door de vorm van beroemde Science Fiction ruimtevaartuigen zoals de USS Enterprise, Naboo Starships en Interstellar's Ranger ruimtevaartuig en is door deze designelementen een genot voor Science Fiction fans.

De behuizing van de Hoverpen 2.0 is vervaardigd uit één stuk hoogwaardig aluminium. Het is uniek bewerkt als één lang stuk metaal waardoor het een aura van hoogwaardig vakmanschap krijgt dat zelden in andere pennen wordt gezien. De pen verhoogt de uitstraling van elk bureau, of u nu een creatieve ondernemer bent of een grote CEO. Verfraai uw kantoor met een esthetisch aantrekkelijke en zwaartekracht tartende Hoverpen 2.0.

Specificaties

Productnummer: NOV-HP-2-SB
Merk: Novium

Novium Hoverpen 2.0 Interstellar Edition - Space Black

Productnummer: NOV-HP-2-SB
€ 129,00 € 106,61 excl. BTW
Geen voorraad (Levertijd: Onbekend)
Novium Hoverpen 2.0 Interstellar Edition - Space Black
Novium Hoverpen 2.0 Interstellar Edition - Space Black
€ 129,00