Omschrijving

Deze limited edition vulpen van Montegrappa is geïnspireerd op de iconische traditie van cognac veroudering, geworteld in Limousin en Tronçais. Eikenhouten vaten hebben een grote invloed op zowel de smaak als de kleur van de alcoholische drank en worden daarom zorgvuldig vervaardigd en geselecteerd.

Wat de Cognach Hors D'Age vulpen onderscheidt van andere limited editions is het unieke materiaal. De pen is gemaakt van massief eikenhout dat is gevormd naar de diepste wortels van een eikenboom. Daarom is het hout zo geconstrueerd dat het comfortabel in de hand ligt, maar toch terugkeert naar de essentie van de natuur.

Verder is de pen afgewerkt met sterling zilveren accenten om deze twee sterke materialen samen te laten smelten tot een gearrangeerd huwelijk. Het lichaam van de pen is versierd met een druiven illustratie en het iconische Montegrappa logo dat is gegraveerd met een speciale techniek die 'pyrogravure' wordt genoemd, en bedekt met een transparante harslaag. De penpunt is gemaakt van 18kt goud afgewerkt met een speciale gravure en heeft een medium penpuntformaat.

De pen is extreem gelimiteerd, er zijn slechts 50 stuks wereldwijd gemaakt. Dit is nummer 12/50.

Specificaties

Productnummer: ISCNL3WH
Merk: Montegrappa
Kleuren: Bruin

Montegrappa Cognac Hors D'Age Vulpen

Productnummer: ISCNL3WH
€ 2.750,00 € 2.272,73 ex. BTW
Op voorraad (Levertijd: 1-3 werkdagen)
Montegrappa Cognac Hors D'Age Vulpen
Montegrappa Cognac Hors D'Age Vulpen
€ 2.750,00