S.T. Dupont

Als u op zoek bent naar luxe producten van hoge kwaliteit, zoals een ST Dupont pen of een aansteker, dan bent u bij ons aan het juiste adres. S.T. Dupont staat bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail. Bekijk onze uitgebreide collectie. U kunt ze online bestellen in onze webshop of kopen in de winkel.

Over S.T. Dupont

S.T. Dupont is een in Parijs gevestigd bedrijf dat in 1872 werd opgericht door Simon Tissot-Dupon. Simon had een groot oog voor luxe en mode. Hij maakte oorspronkelijk reiskoffers van hoge kwaliteit, maar ontwikkelde in de loop der jaren veel meer luxegoederen. Hij bouwde een grote reputatie op dankzij de reiskoffers en tassen die hij met groot vakmanschap maakte. Na de eerste wereldoorlog droeg hij het bedrijf over aan zijn zonen, die de activiteiten uitbreidden en andere markten betraden. Zij gingen onder meer over tot de productie van luxe aanstekers op verzoek van de Maharadja van Patiala en tot de productie van pennen op verzoek van Jackie Kennedy. 

S.T. Dupont luxe goederen

S.T. Dupont heeft een breed assortiment hoogwaardige en authentieke luxegoederen ontwikkeld. Bovendien combineert het merk creativiteit, kwaliteit en unieke expertise. Deze eigenschappen zijn van generatie op generatie doorgegeven. In onze winkel vindt u Duponts kenmerkende tassen, geldclips, manchetknopen en andere accessoires zoals de beroemde Dupont-aanstekers. Verder vindt u er mooie, comfortabele, vloeiende en lichte pennen. Neem een kijkje! 

ST Dupont pennen assortiment

Op zoek naar een ST Dupont pen? Alle schrijfinstrumenten worden gekenmerkt door pure lijnen, rijke materialen en gemaakt voor een perfecte grip.

ST Dupont balpen

In 1973 lanceerde S.T. Dupont haar eerste luxe pen, een balpen. Zoals gezegd, werd deze pen aangevraagd door Jackie Kennedy die al de S.T. Dupont aansteker gebruikte en een pen in een soortgelijke stijl wilde. Een balpen is een pen die de inkt uit het patroon op het papier overbrengt via een bal in de punt. Dit model is vrij iconisch geworden voor schrijfliefhebbers.

ST Dupont vulpen

Een ST Dupont vulpen staat bekend om zijn uitstekende bouw, kwaliteit en uiterlijk. De pen schrijft vrij soepel. Dupont creëerde ook een collectie schrijfinstrumenten gewijd aan vrouwen. Zij ontwikkelden de ST Dupont Liberté vulpen. Deze wordt gekenmerkt door afgeronde uiteinden en is ontworpen voor de proporties van een vrouwenhand. 

ST Dupont rollerbalpen

De ST Dupont rollerbalpen staat bekend om zijn elegante ontwerp en gedefinieerde details. Deze pennen zijn net als de balpen gemakkelijk in gebruik, maar zien er eerder verfijnd uit. Deze pennen zijn te vinden in een meer traditionele stijl, maar ook in een modernere stijl. De ST Dupont rollerball pen combineert prestige en schoonheid. Binnen ons assortiment vindt u verschillende collecties, neem een kijkje!

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over de hoogwaardige goederen van ST Dupont? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste luxe pen, aansteker of tas voor uzelf of iemand in uw omgeving.