Leuchtturm1917 bij P.W. Akkerman

Het mooie merk Leuchtturm1917 is gespecialiseerd in het produceren van notitieboeken, agenda’s, bullet journals en ander schrijfwaar. Het in 1917 opgerichte merk heeft daarmee al meer dan 100 jaar ervaring. U mag er best vanuit gaan dat de producten van Leuchtturm van uitstekende kwaliteit zijn. Uw notities, verhalen, gedachten en herinneringen op papier schrijven is heel prettig. Fysiek, visueel, in uw eigen handschrift en altijd bij de hand. 

Ons Leuchtturm 1917 assortiment 

Er zijn veel producten van Leuchtturm1917 opgenomen in het assortiment van P.W. Akkerman. Denk aan de bekende agenda, bullet journal of notebook. De producten zijn erg populair onder schrijvers, studenten, professionals en papierwaar liefhebbers. Dit heeft verschillende redenen:

 • De kwaliteit
  Dik, stevig papier wordt gebruikt in de producten van Leuchtturm1917. Dit is al helemaal prettig wanneer u schrijft met een vulpen. De inkt zal niet doordringen en zichtbaar zijn op de pagina op de achterkant.
   
 • Zeer stijlvol
  Het eenvoudige en stijlvolle ontwerp maakt de producten tijdloos. Er zijn veel verschillende kleuren, waardoor u uw notitieboek, agenda en pennen perfect op elkaar af kunt laten stemmen.
   
 • Functioneel en praktisch
  Er zijn verschillende indelingen ontworpen die de producten erg praktisch maken. Zo hebben de notebooks een inhoudsopgave en genummerde pagina’s. Wel zo makkelijk.
   
 • Duurzaam
  De producten zijn vervaardigd van FSC-gecertificeerd papier, wat het verminderen van afval ten goede komt.

 

Notitieboeken

Leuchtturm notebooks zijn populair en dat is niet voor niets. Ze zijn simpel, van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in prachtige kleuren. Daarbij zijn er verschillende variaties van notitieboeken; met lijnen, maar ook met stippen of blanco. Ook zijn ze er in verschillende formaten (A4, A5 of A6) en in hard- en softcover varianten.

Laat uw gedachten uitgroeien tot woorden en zinnen. Misschien ontstaan er uit uw notities mooie projecten, verhalen die u ooit uw geliefden kan vertellen of geven ze u wellicht inzicht in het leven.
 

Special editions

Op zoek naar een extra speciaal notitieboekje? Leuchtturm1917 brengt eens in de zoveel tijd een special edition uit. Hiermee werken ze samen met andere professionals om unieke notitieboekjes te maken. De special edition notebooks hebben vaak een bijzondere kaft of kleur. Of ze zijn gemaakt van een uniek materiaal. Er zijn special edition notitieboekjes verkrijgbaar in verschillende maten en voor verschillende doeleinden. 

Monocle

Bij P.W. Akkerman verkrijgbaar: de Monocle collection. Dit is een exclusieve editie van Leuchtturm1917 notitieboeken in samenwerking met het internationale lifestylemagazine Monocle voor mensen die een stedelijke manier van leven willen combineren met hun eigen ideeën. In de collectie vindt u onder andere notitieboekjes, Drehgriffels Nr. 1 en penloops.

Drehgriffel en penloops 

U kunt ook bij Leuchtturm1917 terecht voor accessoires om uw ervaring met de de notitieboekjes verder te verrijken. Zo kunt u ook balpennen en vulpotloden kopen onder de naam Drehgriffel. De pennen en potloden zijn van hoge kwaliteit en hebben daarnaast ook een mooi ontwerp. 

Uw Drehgriffel pen of potlood kunt u eenvoudig bewaren bij uw notitieboek door middel van een penloop. Plaats de penloop eenvoudig aan de achterkant van de binnenomslag en vergeet uw Drehgriffel pen of potlood nooit weer! 

Agenda's

Naast Leuchtturm1917 notitieboekjes vindt u in ons assortiment ook agenda’s. Met een Leuchtturm agenda houdt u overzicht in uw leven. De agenda’s zijn beschikbaar in 12 maanden en 18 maanden. Hierdoor zit er altijd wel een ideale agenda tussen die past bij uw situatie, of u nou werkt, studeert of naar school gaat. Naast dat de agenda’s praktisch zijn, zijn ze ook nog een erg leuk en stijlvol! Ze zijn beschikbaar in verschillende mooie kleuren en formaten. 

Door de goede kwaliteit kunt u het boekje overal mee naartoe nemen, u hoeft niet bang te zijn dat de kaft of het papier verslechterd. 

Bullet journal

Bullet journaling is een ware trend. De merknaam Leuchtturm1917 valt niet meer weg te denken in de wereld van bullet journaling. Een bullet journal heeft, zoals de naam al zegt, puntjes in plaats van streepjes om tussen te schrijven of te tekenen. Naast de puntjes is de Leuchtturm bullet journal ideaal voor journaling doordat het papier van goede kwaliteit is, hierdoor drukt inkt niet door. Ook heeft de journal een stevige kaft. 

Een bullet journal biedt onder andere ruimte voor het opschrijven van afspraken, gedachten, ideetjes en reflectiemomenten.  

Naast de bekende bullet journal kunt u in ons assortiment ook Change Journals, Start-Up journals en Some Lines a Day journals vinden. 

Overige Leuchtturm1917 stationary

Ook voor minder bekende producten van het merk kunt u bij ons terecht. Zo hebben wij sketchbooks, adresboeken, jottbooks en springback binders in ons assortiment. U kunt van deze producten dezelfde kwaliteit verwachten als de notitieboeken, agenda’s en bulletjournals! 

Heeft u hulp nodig?

We begrijpen dat, door een uitgebreid assortiment zoals die van Leuchtturm1917, het lastig kan zijn om een keuze te maken tussen alle mooie producten. Natuurlijk staan we bij P.W. Akkerman voor u klaar om het juiste product te kiezen die bij uw persoonlijke situatie past. 

Ook voor andere vragen over dit merk of bijvoorbeeld de status van uw bestelling kunt u contact met ons opnemen. Onze vriendelijke klantenservice helpt u graag verder!