Filofax 

Met een Filofax heeft u altijd uw zaken op orde. Bent u iemand die graag alles plant of vraagt uw werk en/of privéleven om een extra houvast? Als u van mening bent dat een beetje luxe daar ook niet aan mag ontbreken, dan is het kopen van een Filofax een uitstekend idee. Ontdek ons uitgebreide assortiment en waarom duizenden mensen wereldwijd kiezen voor deze producten.

Ons Filofax assortiment

Of u al een fan bent of casual op zoek bent naar de perfecte organizer. Een filofax kopen is een investering in elegantie en functionaliteit. Het aanbod bestaat onder andere uit mappen, etuis en organisers.

Organisers

Deze organisers zijn iconisch en vertrouwd. Zij zijn beschikbaar in diverse collecties, maten en kleuren. Van compacte pocket organisers tot fijne A5-modellen. Elke filofax organiser biedt hoogwaardige organisatiemogelijkheden. 

Folio mappen

Bekijk onze voorraad folio mappen als u op zoek bent naar een slankere organisatorische oplossing. Deze mappen bieden niet alleen stijl, maar ook functionaliteit voor al uw papieren en documenten. 

Pen etuis

De Pen Etuis zijn ontworpen om uw favoriete schrijfinstrumenten te beschermen en binnen handbereik te houden. Handig in dagelijks gebruik, en duurzaam door kwalitatief leer of faux-leer.

Over het merk Filofax

Het merk Filofax is niet meer weg te denken uit de wereld van stationery. Het merk dat sinds 1921 bestaat is wereldberoemd. Ruim 100 jaar geleden richtten de Britse legerkolonel Disney, William Rounce en Posseen Hill samen Norman and Hill Ltd op. Jaren later veranderden ze deze naam naar de huidige. De naam is het afgeleide van de Engelse uitdrukking ‘file of facts’. Sinds de creatie en lancering van de persoonlijke agenda met 6 ringen, is de missie die ze naleven het inspireren van mensen om elke dag het beste uit hun dag te halen.

Duurzaamheid staat voorop 

Filofax geeft om het milieu en is daarom altijd op zoek naar nieuwe manieren om hun impact te minimaliseren. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt om jarenlang mee te gaan. Wanneer het jaar voorbij is en u doorgaans een nieuwe agenda koopt, hoeft u nu enkel een nieuwe navulling aan te schaffen. Dit betekent dat u geen nieuwe omslag hoeft te kopen. Het papier dat voor de vullingen wordt gebruikt is afkomstig van duurzame, goed beheerde en gecertificeerde bronnen. 


Filofax als cadeau

Heeft u er al aan gedacht om het als cadeau te geven? De collectie bestaat uit artikelen die je dagelijks gebruikt, waardoor diegene dagelijks plezier heeft van uw cadeau. Als koper zijnde geniet u van de volgende voordelen:

  • Origineel cadeau voor een relatie of uzelf
  • Snelle verzending 
  • Persoonlijk advies

Bezoek onze winkel in Amsterdam of bestel online 

Wilt u een Filofax kopen? Bij P.W. Akkerman kunnen wij u online of in onze winkel in Amsterdam adviseren. Ook als u hulp nodig heeft bij het plaatsen van een bestelling, schroom dan niet om contact met ons op te nemen per e-mail via info@pwakkerman.nl of per telefoon via +31 020-6231649.