Omschrijving

Leonardo introduceert de Momento Zero Hawaii, een prachtig eerbetoon aan de betoverende schoonheid van de Hawaiiaanse eilanden. Dit prachtige schrijfinstrument nodigt u uit om te beginnen aan een reis van creativiteit en inspiratie.

Handgemaakt in Italië door Leonardo Officina Italiana, toont de pen een levendige hars houder versierd met een boeiend patroon dat doet denken aan de weelderige tropische landschappen van Hawaii. Het ontwerp vangt de essentie van de flora en fauna van het eiland en roept een gevoel van rust en natuurlijke schoonheid op bij elke blik. De dop toont het iconische Leonardo logo, wat de toewijding van het merk aan kwaliteit en kunstzinnigheid symboliseert.

Uitgerust met een hoogwaardige roestvrijstalen penpunt, biedt de vulpen een soepele en nauwkeurige schrijfervaring. De pen beschikt over een piston vulsysteem met grote capaciteit.

Elke Leonardo vulpen is zorgvuldig handgemaakt in Italië, waardoor het hoogste niveau van kwaliteit en aandacht voor detail wordt gegarandeerd. Elke pen is individueel genummerd, wat het unieke karakter en de beperkte beschikbaarheid benadrukt.

Specificaties

Productnummer: MZ-HAW-DOR
Merk: Leonardo

Leonardo Momento Zero 'Hawaii' GT Vulpen

Productnummer: MZ-HAW-DOR
€ 178,00 € 147,11 excl. BTW
Selecteer penpunt:
Fine
Geen voorraad (Levertijd: Onbekend)
Leonardo Momento Zero 'Hawaii' GT Vulpen
Leonardo Momento Zero 'Hawaii' GT Vulpen
€ 178,00