Crayons Mécaniques

Vous pouvez commander un crayon mécanique de luxe ou des crayons mécaniques de luxe en ligne chez nous, P.W. Akkerman Amsterdam propose une large gamme de crayons mécaniques de luxe, vous pouvez commander un crayon mécanique de luxe en ligne ou l'acheter dans notre magasin.

Bij P.W. Akkerman Amsterdam zit u goed als u op zoek bent naar luxe vulpotloden. Wat dacht u van bijvoorbeeld een Caran d'Ache vulpotlood of een vulpotlood van Cross. Door de vele merken dat we aanbieden, zit er zeker een vulpotlood tussen dat compleet bij u past. Van een dikker model, zoals een Kaweco Sport of een smal potlood, zoals de Caran d'Ache modellen. 

Nooit meer slijpen

Gebruikt u graag een potlood, maar vindt u het vervelend om het steeds weer te slijpen voor een scherpe punt? Dan is een vulpotlood perfect voor u! 

Een vulpotlood maakt gebruik van potloodstiftjes die hervulbaar zijn. Door simpel te "klikken" kunt u een nieuw stukje vulling tevoorschijn halen. Doordat u niet meer hoeft te slijpen heeft u ook geen last meer van de slijpsels en het kwijtraken van de puntenslijper.

Vulpotlood kopen

U kunt online ons assortiment aan vulpotloden bekijken en uiteraard aanschaffen. Wilt u liever wat meer informatie of de potlood testen? Kom dan gerust langs bij ons in de winkel en laat u zich door ons professioneel adviseren.