Omschrijving

"Goes Anywhere, Writes Everywhere."

De Bullet Pen is niet alleen een iconisch ontwerp geworden voor Fisher Space Pen Co, maar ook een voorbeeld van industriële kunst zelf, waardoor dit penontwerp nog steeds in de permanente collectie van het New York Museum of Modern Art zit.

In gesloten toestand is de Bullet Space Pen het perfecte formaat om mee te nemen in uw portemonnee, zak, handtas, dashboardkastje, organizer of gereedschapskist. Geopend is het een volwaardig, uitgebalanceerd schrijfinstrument.

Elke Bullet Space Pen schrijft ondersteboven - in elke hoek, onder water, door vet, in extreme temperaturen (-35 tot +121 graden Celsius), op bijna elk oppervlak, drie keer langer dan de gemiddelde pen, en natuurlijk in het zwaartekrachtloze vacuüm van de ruimte.

Supernova

Sterren die acht keer of zwaarder zijn dan onze zon beëindigen hun leven op een spectaculaire manier: ze worden supernova. Een supernova is de krachtigste en helderste explosie in de ruimte. De explosies zijn zo stellair dat ze helder genoeg zijn om kortstondig hun hele melkwegstelsel te verlichten. De uitbarstingen bevatten een verbijsterende hitte en kracht die het interstellaire medium helpen opwarmen, zware elementen over het hele melkwegstelsel verspreiden en kosmische straling versnellen. Supernovaresten zijn uiterst belangrijk voor het begrip van ons Melkwegstelsel. Deze verre sterfgevallen geven ons leven. Astronomen hebben kunnen bevestigen dat de meeste zuurstof in het heelal afkomstig is van supernova-explosies. De hoeveelheid zuurstof die bij deze explosies vrijkomt, kan duizenden zonnestelsels van brandstof voorzien.

Gezien hun kleur, levendigheid, energie en connectie met onze wereld, zijn deze sterren die er bij wijze van spreken met een knal uitgaan, de perfecte voorstelling van de bullet space pen die zo aantrekkelijk en zo uniek is dat hij je versteld doet staan van zijn iriserende schoonheid.

Specificaties

Productnummer: 400RB
Merk: Fisher Space Pen

Fisher Space Pen Bullet Supernova Rainbow Titanium Nitride

Productnummer: 400RB
€ 94,95 € 78,47 excl. BTW
Op voorraad (Verzonden binnen 1-3 werkdagen)
Fisher Space Pen Bullet Supernova Rainbow Titanium Nitride
Fisher Space Pen Bullet Supernova Rainbow Titanium Nitride
€ 94,95