Retourneren

Producten retourneren of ruilen

Na ontvangst van uw aankoop kunt u deze zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen herroepen, mits het artikel in nieuwstaat is en geen gegraveerd artikel betreft. Wel zouden wij het zeer op prijs stellen als u de reden van retourzending aangeeft, zodat wij op de hoogte zijn. U dient de aankoop na uw melding dat u van uw aankoop afziet binnen 14 dagen aan ons te retourneren. U kunt uw zending retour sturen naar het volgende adres:


Retouradres: PW Akkerman 
                      Langebrugsteeg 13
                     1012 GB  Amsterdam


Gegraveerde artikelen zijn uitgesloten van dit zogenoemde herroepingsrecht, omdat deze conform uw eigen instructies vervaardigd zijn, en dus bij terugzending niet opnieuw verkoopbaar zijn. Indien uw retourzending ons in beschadigde toestand bereikt behouden we ons het recht voor hiervoor een schadevergoeding in rekening te brengen. Deze wordt dan verrekend met de restitutie van het aankoopbedrag.
 

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u het door u betaalde bedrag voor de geretourneerde artikelen terug, binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Uw retourzending wordt binnen enkele werkdagen verwerkt.


De kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.
 

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u een retour of garantiegeval aanmelden? Neem dan contact met ons op.
 

Telefoon: +31 (0) 206231649

Stuur ons een e-mail