Notitieboek kopen van Moleskine

Bent u op zoek naar een luxe notitieboek voor school, college of werk? Of wellicht wilt u een bullet journal starten en bent u daarvoor op zoek naar een dotted notebook? Wat voor een notitieboek u ook zoekt, u vindt het bij ons in het assortiment. Moleskine staat bekend om de mooie notitieboekjes van hoge kwaliteit. Het is dan ook niet voor niets dat soortgelijke notitieboekjes zeer geliefd waren onder grote namen uit de literatuur- en kunstgeschiedenis, zoals Oscar Wilde en Vincent van Gogh.

Moleskine notebook

Bij Moleskine heeft u volop keuze uit verschillende soorten notitieboekjes: er zit echt voor iedereen een bijzonder notitieboek tussen. Of u nu een groot of klein notitieboekje, een blanco notitieboek of een dot notebook, of wellicht een smart notebook zoekt: wij hebben het in ons assortiment. De Moleskine notitieboekjes komen in verschillende formaten: van een groot notitieboek tot mini notitieboekjes. Met een Moleskine notepad is er altijd genoeg ruimte voor iedere gedachte of elk idee dat er in u opkomt. Neem dus snel een kijkje in ons ruime assortiment!

Waarom een Moleskine notitieboek kopen?

Voor iedere manier van notities maken is er wel een Moleskine notebook te vinden. Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van een Moleskine bullet journal. Een bullet journal is een soort agenda planner die u zelf creëert in een dotted notebook. Een blanco notitieboekje leent zich perfect voor het maken van schetsen bij uw notities en als u wilt dat uw notitieboek gelinieerd is, voor al uw school, studie en werk notities, kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Daarnaast kunt u hier een geruit notitieboek kopen: geweldig voor het maken van grafieken.

Bullet journal kopen

In uw eigen bullet journal kunt u zo creatief of minimalistisch te werk gaan als u maar wilt. Met een bullet journal kunt u uw eigen agenda planner samenstellen. Hierbij vult u de lege dotted notebook paper bijvoorbeeld in met de dagen van de week en daaronder bulletpoints voor uw afspraken en overige notities. Tussendoor kunt u nog vele andere ideeën en gedachten kwijt op welke manier u wilt. Denk bijvoorbeeld aan een leeslijst met boeken die u nog wil lezen, een pagina om uw budget per maand bij te houden of een “dankbaarheid” pagina. De pagina’s kunt u decoreren met bijvoorbeeld washi tape en mooi gekleurde markers en pennen. Persoonlijker dan een bullet journal wordt het niet!

Moleskine Passion journal

Naast de gebruikelijke notitieboekjes waarin enkel de liniëring, puntjes of ruitjes gedrukt staan, kunt u ook een notitieboek kopen, speciaal voor uw passie: de Moleskine Passion Journals. Denk hierbij aan een baby dagboek waarin u uw zwangerschap en de eerste twee levensjaren van uw baby kunt vastleggen. Hiermee heeft u later een mooi overzicht van alles wat hierbij kwam kijken! Ook hebben we voor de koks onder ons een fijn leeg receptenboek waarin u uw eigen recepten kwijt kunt en een Moleskine travel journal voor degenen die graag de wereld verkennen en een Moleskine gardening journal voor degenen met groene vingers. Er is voor iedereen wel een passende passion journal te vinden!

Blanco notitieboek Moleskine lime greenMoleskine notitieboek gelinieerd blauwGeruit notitieboek Moleskine zwartMoleskine bullet journal kopen

Moleskine Smart Notebook

Met de smart notebook van Moleskine kunt u een back up van uw notities maken. Zo weet u zeker dat uw gedachten, ideeën en overige notities niet verloren gaan, mocht er onverhoopt iets met uw Moleskine notitieboek gebeuren. De Moleskine Ellipse Smart Writing Set bestaat uit:

- Een notitieboek met gestippeld papier speciaal geschikt voor de Pen+;
- De Moleskine Pen+ smartpen;
- Een USB voor het opladen van de smartpen;
- Eén inktvulling voor de pen;
- Gebruikershandleiding.

De smartpen herkent dankzij de Ncoded-technologie de locatie in het tablet notitieboek, welke direct na het schrijven worden overgezet naar het digitale bestand in de app. Met deze set worden uw notities vanaf het papier gedeeld met de cloud. Vanaf nu staat uw notitieboek online in de cloud, raakt u nooit meer uw notities kwijt en hebt u ze altijd bij de hand!

Moleskine limited edition notebook

Met de limited editions kan écht iedereen bij Moleskine een leuk notitieboek kopen. En altijd van de beste kwaliteit! Zo zijn er verschillende notitieboeken met een mooie cover gebaseerd op de karakters van onder andere The Simpsons en Hello Kitty, maar zijn er eveneens mooie Moleskine Harry Potter notitieboekjes verkrijgbaar. Ook de grote namen uit de kunst- en muziekgeschiedenis komen terug in de Moleskine limited edition notebooks, zoals Frida Kahlo, Vincent van Gogh en David Bowie. De designs op de covers van de limited edition notebooks representeren de stijl van de karakters en figuren perfect, waardoor het geheid een bron van inspiratie voor u zal zijn!

Mooi notitieboek kopen bij Moleskine.nl

Bij ons heeft u genoeg keuze uit notitieboeken om er een te vinden die perfect bij u en uw manier van notuleren past. Met Moleskine notebooks haalt u een luxe notitieboekje van de beste kwaliteit in huis. Naast bovengenoemde Moleskine notebooks zijn er nog andere boekjes om uit te kiezen. Zo kunt u een leren notitieboek kopen of een cahier. Neem snel een kijkje in ons ruime assortiment!

- Indien op voorraad wordt uw bestelling binnen één dag verzonden;
- Verzending via PostNL of DHL voor €4,95;
- Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf €40,-;
- Ruime keuze in Moleskine notebooks!