Organisers

You can order a luxury organizer or luxury organizers online, PW Akkerman Amsterdam  has a wide range of luxury organizers, a luxury organizer can be ordered online or purchased in our store.

Organisers

De papieren vervanger van de digitale! Een organiser is de oplossing als u graag uw afspraken, to-do lijstje of al uw adressen overzichtelijk bij elkaar in een luxe oplossing wil hebben. Het zorgt voor rust en overzicht in uw dagelijks leven zodat u nooit meer een belangrijke afspraak vergeet. Een organiser is jaarlijks hervulbaar met een nieuwe agendavulling, waardoor hij langer meegaat dan de standaard agenda. Bij PW Akkerman Amsterdam hebben we een ruime keuze in de merken Filofax en Succes als omslag voor uw organiser. Kom eens langs bij PW Akkerman Amsterdam,  in de winkel kunt u onze collectie goed bekijken. Online zijn we natuurlijk altijd bereikbaar als u wil overgaan tot de aankoop van een organiser.


Schrijfmappen

Luxe schrijfmappen zijn onmisbaar als je voor werk of studie veel op pad bent. Een luxe schrijfmap van PW Akkerman Amsterdam is niet alleen stijlvol maar ook praktisch, In een luxe schrijfmap heeft u een notitieblok makkelijk bij de hand om snel al uw belangrijke zaken of notities op papier te zetten zonder dat er iets verloren gaat . Ook is er vaak ruimte voor pennen, pasjes en eventuele visitekaartjes. Heeft u een nieuwe schrijfmap nodig, kom gerust eens  in de winkel PW Akkerman Amsterdam kijken. Wij hebben een ruim assortiment schrijfmappen van het merk Van Der Spek. Deze zijn natuurlijk ook online te bestellen.