Scribo

Scribo is een jong Italiaans bedrijf met een lange geschiedenis. Voordat Scribo opgericht werd was het een onderdeel van het onder penliefhebbers welbekende Omas. Toen Omas in 2016 stopte, werd Scribo geboren - een merk met dezelfde liefde voor traditionele waardes, vakmanschap en het Made in Italy concept. Dit alles wordt vertaald in de naam van het merk: Scribo - Scrittura Bolognese. Wilt u een Scribo pen kopen? Neem dan een kijkje in ons assortiment.

Waarom een Scribo pen kopen?

De Scribo pennen zijn vulpennen die staan voor traditie, kwaliteit en vakmanschap. In Bologna combineert Scribo twee dingen die op dit gebied te maken hebben met elkaar - enerzijds hebben ze een laboratorium waar de pennen worden ontworpen en ontwikkeld, anderzijds organiseren ze kalligrafie cursussen met experts op dat vlak. U weet dus, wanneer u voor Scribo kiest dat u voor passie en kwaliteit kiest. 

Scribo Pennen

Scrivere significa esistere - schrijven betekent bestaan - is het motto van Scribo. Wanneer u voor Scribo kiest, kiest u voor een merk met liefde en passie voor haar vak en de kunst van het schrijven. Daarnaast wordt er veel aandacht besteedt aan de ontwerpen van Scribo en het gebruik van hoogwaardige materialen. Kortom, koopt u een Scribo, dan koopt u een luxe vulpen die ultiem schrijfcomfort en kwaliteit biedt. 

Scribo Designs

Dit merk kent binnen haar collectie diverse series zoals de FEEL, La Dotta en Piuma. Elke serie van dit merk heeft haar eigen unieke ontwerp en eigenschappen, welke hieronder uitgelicht.

Scribo FEEL

Scribo La Dotta

Scribo Piuma

Scribo Inkt

Naast de vulpennen van Scribo hebben wij ook Scribo inkt in ons assortiment. Scribo inkt is zo ontwikkelt dat het het beste werkt bij hun vulpennen. Maar geen zorgen, de inkt kan bij elke andere vulpen gebruikt worden! Nog een voordeel is dat de inktpotten stapelbaar zijn, waardoor ze niet te veel ruimte innemen. Met de wijde variatie aan kleuren kunt u genieten van het schrijfplezier.

Hulp nodig?

Wilt u een Scribo pen kopen, maar komt u er na het lezen van deze informatie niet uit welke pen het beste bij u past? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel. Wij helpen u graag verder!