Agenda Leuchtturm

Een agenda ven het merk Leuchtturm bestelt u bij PW Akkerman. Naast dat wij dé vulpenspecialist zijn, hebben wij ook alle schrijftoebehoren. Natuurlijk verkopen wij alleen producten van de beste kwaliteit. Daarom hebben wij ook agenda’s van het merk Leuchtturm in ons assortiment. Dit is namelijk een gevestigd merk waarvan de kwaliteit perfect is. Dit merk maakt al sinds 1917 de meest perfect gebonden boeken, en zijn daarom ook verkrijgbaar in de winkel en webshop van PW Akkerman.

Een agenda van Leuchtturm online bestellen

U kunt de agenda van Leuchtturm gemakkelijk online in onze webshop bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in pocketformaat in veel verschillende kleuren. Het zijn erg praktische boekjes die makkelijk in iedere tas te vervoeren zijn. Natuurlijk heeft u ook schrijfgerei nodig om in uw Lechtturm agenda te kunnen schrijven. Wij zijn niet voor niets dé vulpenspeciaalzaak, dus hebben wij ook speciale vulpennen in ons assortiment. Deze agenda van Lechtturm en onze vulpennen en andere pennen kunt u gemakkelijk bestellen in onze webshop, dan worden ze binnen vijf werkdagen bij u thuis bezorgd.

Onze winkel

Naast dat u de Leuchtturm agenda online kan bestellen, kunt u deze ook gewoon in onze winkel aan de Langebrugsteeg 13 in Amsterdam kopen. Wij staan de hele week voor u klaar en adviseren u dan ook graag over ons brede assortiment. Kom dus naar onze winkel of bestel nu in onze webshop! Voor vragen kunt u altijd bellen naar 020-6231649.