Montegrappa X P.W. Akkerman Amsterdam

'Tulips from Amsterdam' Limited Edition

A limited edition of 020 pieces.

Lees verder
Pelikan Souverän M600 Red/White

SALE: 40% OFF!

Lees verder
NEW

Montegrappa 007 'Special Issue'

Lees verder
NEW

Pelikan Souverän M600 Art Collection 'Glauco Cambon'

Lees verder

S.T. Dupont X 24H Le Mans

Lees verder
Chinese New Year

Visconti 'Year of the Dragon'

A Limited Edition of 244 pieces worldwide

Lees verder

PW Akkerman Amsterdam
Welkom bij P.W. Akkerman, dé speciaalzaak in vulpennen!

P.W. Akkerman Amsterdam is sinds 1927 dé vulpenspeciaalzaak waar u terecht kunt voor een bijzondere, unieke en bovenal luxe pen van merken als  MontblancWaterman, Parker en Lamy. Wilt u een balpen, rollerball of vulpen kopen, dan zit u bij PW Akkerman goed. We hebben veel opties om uzelf of een ander een stijlvolle, luxe pen cadeau te doen. Denk aan een zilveren of een gouden vulpen of een een uit onze speciale edities. Daarnaast bieden wij de mogelijkheden om de pen te laten voorzien van een gravure.

Naast vulpennen vindt u ook andere schrijfwaren, kantoorartikelen en luxe accessoires in ons assortiment. Al onze producten zijn van hoogstaande kwaliteitsmerken. Wij staan garant voor een goede service bij het uitzoeken van uw gewenst schrijfwaar. Kijk gerust rond in onze webshop of kom langs in onze winkel, gelegen in het centrum van Amsterdam. Hier kunnen wij al uw vragen beantwoorden en kunt u ons uitgebreide assortiment daadwerkelijk bekijken en proberen.

  • Nieuwe producten
  • Cadeau sets
  • Limited Edition
  • Aanbiedingen

Over P.W.Akkerman

  • De Vulpen
  • Onze Merken
  • Ons Assortiment
  • Pen Graveren

De Vulpen

De vulpen kent een lange geschiedenis en is het eerste schrijfgereedschap. Van het schrijven met een stukje bamboe tot de pen die we nu kennen. De vulpen heeft vele vormen en materialen gekend. De ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat de pennen niet druppen of vlekken, maar in een vloeiende beweging over het papier glijdt. Een vulpen kopen dat volledig aansluit bij uw wensen doet u bij PW Akkerman. Meer weten over de rijke historie van de vulpen?

Lees verder
De Vulpen

Onze Merken

Wij hebben een bijzonder uitgebreid assortiment toonaangevende merken als Cross, Caran d’Ache, Parker, Montblanc en nog vele andere merken. Bij ons zult u daarom zeker slagen in de zoektocht naar een luxe vulpen, balpen of fineliner. We hebben een aantal van de grootste merken voor u uitgelicht.

Lees verder
Onze Merken

Ons Assortiment

Zoals gezegd is P.W. Akkerman dé specialist op het gebied van vulpennen, maar daarnaast vindt u bij ons nog tal van andere schrijfinstrumenten zoals balpennen, rollerballs, vulpotloden en fineliners. Een luxe pen is altijd leuk om te krijgen maar ook om te geven. Laat de pen van uw keuze voorzien van een gravure voor een persoonlijk cadeau. Tevens hebben wij een ruim assortiment kantoorartikelen en luxe accessoires.

Lees verder
Ons Assortiment

Pen Graveren

Wilt u de door u gekozen pen personaliseren? Dan kunt u door ons de pen laten graveren. Wij kunnen maximaal 2 regels met 25 tekens per regel op de pen graveren.

Lees verder
Pen Graveren
About P.W Akkerman
P.W

Onze winkel

De fysieke winkel van PW Akkerman is te bezoeken in Amsterdam. Onze winkel bestaat sinds 1927 en is uitgegroeid tot een van de beste pennenwinkels van Nederland. We hebben een ruim assortiment aan luxe pennen van veel verschillende A-merken. Door ons uitgebreide productassortiment vindt u zeker een pen die voldoet aan uw criteria en budget. Dus wilt u een vulpen kopen, maar wilt u deze eerst proberen? Loop dan even binnen in de winkel. Wij helpen u graag verder met gepast advies.

Lees verder
About P.W Akkerman

Merken

Bekijk meer

Merken